Buurvrouws (bak)wagen

De bakwagen is hipper dan hip! Niet teveel poespas, maar lekker eten in een voor jou en je famillie een speciaal plekje in een even niet thuis restaurant. Er toch even uit en een nieuwe beleving ervaren, wie wil dit nou niet. De bakwagen komt gereden naar een in overleg gekozen plek waar je met je huisgenoten instapt en geniet van een ontbijt, een lunch, een high tea of een diner. De tafel is gedekt en de gerechten staan in thermoboxen klaar om lekker te genieten. Geef even aan en wat je er graag bij drinkt dat wordt ook klaar gezet. Na het nuttigen van alle lekkernijen verlaten jullie de bakwagen weer en rekent u af met een Tikkie.

Het programma duurt ca. 2 uur en is geschikt voor 1 tot 6 personen.

De prijs voor het voorrijden van de bakwagen het schoonmaken en de afwas is  € 30,00 inclusief btw. als u verder dan 20 km vanaf gassel woont dan breng ik  1 euro per extra km in rekening.

Ben je niet met je huisgenoten geef dit even aan en dan zorg ik voor een extra tafel zodat je  1,5 meter uit elkaar zit, dit geld voor maximaal 4 personen

ontbijtje

Vers gebakken broodjes, een roomboter croissant, roerbak ei, jong belegen kaas van landgoed de Barendonk, bourgondische ham,  jam, Yoghurt met vers fruit en Jus d'orange. Met de keuze uit koffie of thee.

19 euro pp

lunch

Witlofsoep met spekjes en bieslook, quiche Loraine en een frisse salade met mango en kaas.

15 euro pp

 

High tea

Mini gebakjes, scones met clotted cream en huisgemaakte lemmon curd, sandwiches, minisoepje, mini quiche en zoete lekkernijen.

22,50 euro pp

 

diner

Bietencarpaccio met blauwschimmelkaas een koekje van parmezaan en frambozen dressing.

Hachee en croute met huisgemaakte uienchutney,  aardappelgratîn en buurvrouwssalade.

Panna cotta met wijngelei en rood fruit.

25 euro