Kookworkshop Koreaans

De Koreaanse keuken is hipper dan hip! Niet teveel poespas, maar pure ingrediënten, luidt het motto van de Koreaanse keuken.In de workshop Koreaanse keuken wordt knoflook gebruikt, vaak in combinatie met suiker en Spaanse pepers. Sowieso staan sterke smaakmakers hoog in het vaandel. Natuurlijk mogen we andere belangrijke smaakmakers als sesamolie, sojapasta en -saus en gember niet vergeten, want ook deze kun je in de meeste Koreaanse huishoudens wel vinden.

En natuurlijk slaan we de Koreaanse BBQ niet over.

Het programma duurt ca. 3 uur en is geschikt voor 6 tot 14 personen.

Prijs per persoon € 24,95 inclusief btw.

Ben je niet met een groep maar wil je toch gezellig koken met anderen, hou dan de data in de gaten voor deze leuke Koreaanse kookworkshop.

kookworkshop Turks

Hoe maken ze die lekkere pide en die heerlijke kebab, lekker met een lepelsalade en een turkse zoete lekkernij kadayif als afsluiting.

Kookworkshop thema's

Er zijn verschillende thema’s te boeken bij de buurvrouw. Italiaans, Thais, Japans, Frans, Belgisch Turks en natuurlijk nu ook de Koreaanse keuken.

De kookworkshops zij laagdrempelig en daardoor geschikt voor ieder uitje. Tijdens het kookuitje leert u zelf onder begeleiding de lekkerste recepten te bereiden, dit doet u samen met uw collega’s/ vrienden of familie..
De Workshops zijn zeer geschikt voor teambuilding .

De kookworkshops zijn zeer geschikt voor teambuilding.


Datum:
19 september kookworkshop Turkse keuken